2023
Stimați colegi

Suntem onorați să vă invităm la cea de-a 6-a ediție a conferinței “Zilele Dermatologiei la Sibiu”, cu tema “Noi orizonturi în dermatologie”, ce se va desfășura la Hotel Ramada, Sibiu, în perioada 28 – 30 Septembrie 2023. Manifestarea științifică din acest an va fi organizată sub egida Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie, fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC.

Programul conferinței noastre va acoperi cele mai noi subiecte din patologia dermatologică, de la bolile inflamatorii cronice, dermato-oncologice, opțiuni diagnostice și terapeutice de viitor, până la dermato-cosmetică.

Participarea dumneavoastră, dar și a invitaților noștri de renume ne onorează, ne ambiționează să continuăm și să îmbunătățim calitatea viitoarelor manifestări, pentru a vă împlini și, de ce nu, depăși aștepările. Mai multe informații legate de înscriere vor fi regăsite pe website-ul conferinței.

Vă mulțumim pentru participarea numeroasă, și pentru susținerea acordată în toți acești ani. Sperăm ca și de această dată să avem o ediție valoroasă, cu teme de actualitate, și să ne fiți alături așa cum ați fost și până acum.

Cu deosebită considerație,

Prof. Univ. Dr. Maria Rotaru
Președinte conferință – Zilele Dermatologiei la Sibiu

Suport organizatoric

Call center

office@calcool.ro
0770 194 898
0770 194 196

Eveniment ce va avea loc la Sibiu în format hibrid, la sfârșitul lunii septembrie 2023

Este nevoie să vă înregistrați în secțiunea sepcifică din cadrul site-ului. Aceasta va fi disponibilă în curând

Urmăriți secțiunea de noutăți din site-ul nostru pentru informații actualizate despre program, înregistrare și alte detalii importante.

Inregistrare
Ia-ți biletul chiar acum

Vă invităm să fiți alături de noi în această ediție specială.